Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MÅNGA KVARLEVER I HJÄRTAT, SOM EN STULPTERAD STEN, VARAR SOM DE ÄR


SOM EN STEN!

Du är nu bara en bild 

En stam bild hängs på väggen

En isblock begravd kropp 

Inget liv ingen känsla, stel

Precis som mitt hjärta

Sedan du lämnade världen

Många kvarlever i hjärtat

Som en slutpterad sten

 Varar som de är  

Trots frånvaro




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 343 gånger
Publicerad 2018-12-21 13:11



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Visst alla minnena står kvar i hjärtat livet
God jul på dig ;)
2018-12-26

  Marita Ohlquist VIP
Vi bär dom som vi saknar i våra hjärtan och minnen.
2018-12-22

  MALVAA VIP
tusen tack för dina ord min Ros ;)
2018-12-21

  MALVAA VIP
tusen tack för dina ord min Ros ;)
2018-12-21

  MALVAA VIP
Ja det är det trots deras frånvaro men de sitter kvar i hjärtat livet ut
tills man själv går bort
2018-12-21

  Öknens Ros VIP
i våra hjärtan finns bilden av de som är borta kvar.
2018-12-21
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP