Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅNEN, HALLÅ! - haiku

Snöiga grenar

strävar mot gråfylld himmel

söker blekt månljus




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-12-22 18:06



Bookmark and Share


  Niliboy
Fin bild!
2018-12-23

    ej medlem längre
Ja, ljus är liv och nu har det vänt. :-)
2018-12-23

  AiA Maria den fria
Vi söker,ser o finner ljuset- ett naturligt flöde att följa om vi så vill o önskar
Tack för ditt!
2018-12-22

  Öknens Ros VIP
Natur i vila vill ha lite ljus i mörkret.
2018-12-22

    Khayyam
Jag som är från Dorniens sol huttrar.

Bra.
2018-12-22

  Poeten Salvador VIP
Tydlig bild
2018-12-22

  KattenKin VIP
Ja, livet söker sig till det lilla ljus som ges. Fin haiku. Och månen som tema, samma som jag fastnat på idag, coolt! :)
2018-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP