Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orbanisering

 

Ungern, där har vi det "homogena" landet 

Vad bra att Orban med folket klippte bandet

Ungern, den våta drömmen för oss Sverigevänner 

En orbanisering av Sverige? Klart vi godkänner!

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-20 19:04



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Sorgligt att sverigevänner inte gillar Sverige ...
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP