Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade klokuggla



som en fågelunge i din hand
vilar jag vid din strand
Lycka är att tala med dig
drunknar i lyckotårarna
och när jag ser att du bättre mår
även mitt hjärta av glädje slår!

kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2018-12-20 22:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Detsamma ;)
2022-01-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP