Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens Café besök

Lite slarviga
En del av oss
Sitter på caféerna
och stirrar rakt ut
I rummen
Sökande efter
någonting att
formulera
Ibland skriver
vi på en servett
eller ett kvitto
Ibland har vi t. o. m.
glömt pennorna hemma
Då lånar vi penna i kassan
eller letar fram en gammal
ögonbrynspenna ur väskan
när skrivklådan blir alltför akut
De som inte skriver in i
mobilen förståss
Som om det vore för våra liv
kämpar vi sedan med orden
Disträ och drömmande
skrivande om sådant vi
uppfattar som vår verklighet
Alltid roar det någon tänker vi
Allt emedan vi fortsätter
fundera och slipa på våra
formuleringar som alla är delar
av berättelsen om våra liv






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-20 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP