Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feberstöd

Han sträcker sig efter sjuka personer
då han inte orkar med mina tankar

han tar stöd av temperaturmätaren
och vilar sig mot en feber
då han inte orkar ta hand om min hetta

Han spänner pilbågen
skjuter med hög arm
en stor molnformation
mot söder

Och rusar sedan in till kranen
där han kyler handdukar
redo för baddning

av någon annans panna




Fri vers av Virvelvinda
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-20 23:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text med känsla och ton bra skrivit"
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda