Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tjUVstartar just denna. VätteTV sänder en färg per dygn. Bilden får ni föreställa er själva. Byggd av 24 ord för varje gammal nyans....


UltraViolett [Lucka 21]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu är vi ultraviolett

 

kultur ni nånsin aldrig sett

 

hur ljusbrist vänder, skuggor mätt

 

ur gruva börjar ljuv reträtt

 

musik vill tända vårsol lätt

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-20 23:39



Bookmark and Share


  Anya VIP
Håller med Nanna. härlig rytm. Texten känns hoppfull och idag vänder det till ljusare tider.
2018-12-21

  TrollTörnTrappan VIP
Just soligare lyst! (genom mysteriösare sfär). Jag skrev det som att det vänder redan idag... emedan 21:e är själva "mittersta vintern". Nåväl, din kommentar var från inatt... Hur man än vrider o vänder på dygnen, så ljusnar året ivf... Tack o lov för ännu ett självklart underverk!! Fast jag iofs trivs bättre med nollgraderna nu än med hettan i somras.
2018-12-21

  Nanna X
Snygg rytm, och vårkänslor! Om våren kan man ju verkligen känna sig ultraviolett genomlyst. I morgon är det midvintersolstånd, sedan vänder det!
2018-12-21
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP