Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett dygn så...


Tunga fjät


Tjugofyra timmar
har du på dig
du olycksaliga mörker

länge nog har du släpat
dina tunga fjät efter dig
över regnvåt mark

sista dygnet tassar du
till synes lite lättare
i pudervit snö

kanske för att
der är sista kvällen
du håller oss i ditt grepp

ljuset är dig i hasorna

och kommer nå dig innan
nästa dygns morgon

dags att kapitulera





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-21 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP