Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion

När korthusen faller
som dominospel
Och varje kuliss
döljer ännu en del
Varför inte stanna upp
och reflektera
Innan det faller flera
Dimridåer för vår syn
och skymmer sikten
Och inget hjälper
Inte ens bikten
Vems felet är hjälper
inte att spekulera
Men kanske det hjälper
ändå
Att stanna upp
och reflektera




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-21 01:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra budskap i din tankeväckande text!
2018-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP