Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aha! Något på spåret!

Sjukt beteende eller en cykel?
Vad väljer du?
En cykel så klart!
Men varför jämför du en cykel och ett sjukt beteende?
Varför ställde du ens frågan om det givna svaret?
Varför skådade du given häst i mun?
Det hade jag inte gjort. För jag valde inte det negativa.
Gjorde du?
Som månens faser..
Som solens rytm...
Som musikens rytm, eller oljud?
Aha, där är du något på spåret!




Bunden vers av Mim
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-21 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim