Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#tigggeri


Förbjud, så finns det inte mera

Förbjud allt vi inte vill ha.

Ett förbud, så finns det inte mer - så bra.

Då vill jag förbjuda alla elaka
sådär ja, de kommer aldrig tillbaka.

Cancer, lunginflammation och stroke
hjärninfarkter och politiska bråk

Vad skall vi förbjuda härnäst -
Att förbjuda förbud är kanske bäst?






Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-21 09:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Förbjud alla politiskt korrekta fjantar.
Ut med tiggarna!
2018-12-21

  Öknens Ros VIP
en gång i tiden hade vi tiggare i Sverige, de var svenska. under hungerns och svältens år med sommartorka där grödan vissnade ner och inget fanns att äta, folk åt allt de kom över t o m råttor och gräs-soppa, med en vinter som var lika bister som vid Nordpolen och människor frös ihjäl. detta hände i slutet av 1800-talet. hur många människor som svalt ihjäl eller frös ihjäl finns inte exakt siffra på.
2018-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP