Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstängd regering

Trump hotar med "government shutdown". Nåt sånt kan inte hända i Sverige eftersom vi inte har någon regering. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-21 10:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, vi ligger alltid i framkant
med allt i världen
med avregleringar
se bara på skolan t ex ;-)
och nu har vi avregering!
2018-12-21

  Birk Andersson
Haha, gillar! :)
2018-12-21

  Öknens Ros VIP
ha ha ;)
2018-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP