Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


GOD JUL !

Jag önskar er alla

mina poesivänner

en riktigt 

GOD JUL

 

anits 21 december 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-21 10:22



Bookmark and Share


  aol
Kram och god fortsättning vännen.
2019-01-08

    ej medlem längre
Tack! Önskar dig detsamma!
2018-12-21

  Niliboy
Skickar tillbaka hälsningen, god jul, till dig också! Häls Birger
2018-12-21

  ULJO
Detsamma till dg. God Jul och Gott Nytt År
2018-12-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP