Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som det ter sig

 

 

 

 

i snöfältsvärlden

befinner jag mig

kängorna

en smula nedsjunkna

i kylan

mer eller mindre

övermannad

av allt det vita

 

i en plötslig ansats

till vind

blir tanken en drake

och följer allt högre

lämnar

det närvarande

tar lövsprickningen

med in i nuet

vidgar längtan till visshet

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-21 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg