Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruset liv

Vill tina upp
från känslan
alltför stel
och frusen
Vill minnas
skratten bara
Inget annat
Vill tina upp
Frusna sinnen
och få
hoppet åter
Vill att det
knoppas
snart igen
Fastän
det dröjer
Allt är i vila nu
men inte jag
Vill tina upp
mitt frusna
sinne
Och få livet
komma åter




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-21 11:54



Bookmark and Share


  cerberus
Väldigt fint
2018-12-25

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt och tankeväckande!
2018-12-22

  Birk Andersson
frusen stjäl...
2018-12-21

  Whero
Fina tankar om att öppna upp. Och beslutet är ju ditt.
2018-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP