Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöängeln

 

Över skaren

skrider hon fram.

 

Snöflingor

bland trädgrenar yra.

 

En klang av kärlek

hörs i vintervind.

 

En gnistrande.

klingande klang.

 

Snöängeln,

spelar på sin lyra.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-21 13:52



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vackert och sprött. Talande i vinterkylan
2018-12-27

  ULJO
Härligt att göra snöänglar i pudersnö, underbart.
2018-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP