Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årets grötrim

nu ska det kokas gröt
sätt risgrynen i blöt
medan gröten kokar kan man rimma
om hur det på fönstret bildas imma

om hur skinksmörgås och julmust
till julegröten snart ska avnjutas med vällust
ett grötrim behöver inte vara så bra –
ingen änglakör behöver brista ut i ett fyrstämmigt "Halleluja"




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-21 16:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kul ,ett riktigt grötrim
2018-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP