Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är ett trevligt vi

Vi.
Vi är ett
trevligt vi.

VI består av
udda delar
som tillsammans
passar ihop

Vi byter bitar
med varandra
och får pusslet
att gå ihop.

Vi. Vi är
ett trevligt
vi.




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-21 18:23



Bookmark and Share


  Pater Filius
Trevlig.
2019-01-16

  Stay Golden
Så mysigt <3 Keep up the fine work ^^
2019-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Inte jag.
2018-12-21
  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite