Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tillåter jag mig själv att drömma


Jag har en dröm



Jag har en dröm om att vandra världen
Jag har en dröm om att vara kreatör
Jag har en dröm om att en dag leva i tystnad
Jag har en döm om det enkla
Jag har en dröm om enklare liv
Jag har en dröm där jag äntligen är ett med mig själv

Jag har en dröm




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 578 gånger
Publicerad 2018-12-21 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite