Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig äger Ingen

Jag har inget
Att förlora
Jag lever
På lånad
Tid

Gör det du vill
Slå eller kränk
Mig

Jag kapitulerar
I strid

Aldrig jag
Ber dig om
Förlåtelse
Eller nåd

Runt mitt
Hjärta
Ett hölje
Av taggtråd

Sätt ett pris
På mitt huvud
Sälj mig
På marknadens
Torg

Våra hemligheter
Bevarar jag ömt
Och varsamt

Tillsammans
Med min
Hjärtesorg








Fri vers av Virvelvind
Läst 175 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-21 20:25



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En dikt, som i sin styrka, går till mitt hjärta! Mycket väl skriftat!
2018-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind