Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hur ofta


låter vi själva livet tala
ser vi morgonens första stråke
spela över väggen
göra fingertoppsmönster
dessa dyrbara minuter
när hela rummet badar i ljus
de strålar av frid och värme

hoppets stråke penslar ljus
i vårt sinne
låter vi oss följa skuggspelet
från själva livet
som sakta glider i stillheten
så låter vi tingen tala
oss till




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2018-12-21 21:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
frid
2019-06-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP