Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett mysterium



Liksom träden slumrar
av vinterns andetag
innan våren går i blom
av solvindens värme
blommar jag av dina ord varje dag
känner din närhet när jag blundar
och handen din håller min
kärlek är ett mysterium




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2018-12-21 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP