Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I AM THAT

I AM THAT.

I am an adventurer in this universe,
trying to remember my mission.

Born into this world by choice, knowing I would not remember my name.
Forgetting who I am and living in despair, grasping for anything that takes me closer to my truth:

THIS IS ME.

And suddenly, in a flower, in the sky, in the eye of my horse.
A glimpse, a joy, a knowing:


I AM THIS.




Fri vers (Fri form) av Rabarbersmak
Läst 196 gånger
Publicerad 2018-12-21 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rabarbersmak
Rabarbersmak