Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Släpa slit, lång är dagens huv. Mord i sinnets barm, min enda hämd blir ljuv.


Alla tvivlar ibland men inte jag/I am tlf


Jämte fallet låg säden kvar
Jorden var mörk och dum
Jag är skärmens döda saknad

Ögats ögon äter vad dom tar
Ögonblickets mun är stum
Överlever du de evigt nakna

Höstkärleken mognar trött
Helt för mig, alla och envar
Huden spelar sakta sin gitarr

Tänd en gnista med nåt dött
Tänd ett öga, ett försvar
Tiden gör en krigare bisarr

Edens halva dold i kunskap
Evokera sorg runt gläntan
Egots lilla gömsle uppenbart

Ordet obegriplig klokskap
Ondskan ensam vingad längtan
Odöd Caliban på nystart




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-22 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd