Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Går det att vara som ett blankt steg? Det jag inte kunde göra när jag sov i skogen, var att göra dag. Det vill säga vaska av mig, borsta tänderna och byta till för den nya dagen nya kläder. Bara själen förblev intakt och som oföränderlig.


Något litet om personen och själen




Själen är nog hyggligt könlös,
oavsett vad en personlighet sedan
bekänner sig till rent ideologiskt.
I de mest olika av möjliga sammanhang.

Blir en människa
hemlös så fort hon sover
på annan ort?
På som en främmande mark.

Själen blir det
så fort den lämnar en möjlig trygghet.
Ett möjligt sällskap.
En famn att som lugn vila i.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-22 08:41



Bookmark and Share


  ULJO
Själen blir aldrig ensam, den är evig och byter bara miljö och skepnad. Det är min tro.
2018-12-22

  Nanna X
Tänkvärda ord.
2018-12-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP