Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En utställning.


Playing by...

Playing by...
Nollställd. Du ser en människa på diabild.
Playing by...
Vad personen leker med eller gör; Farligt. Farliga bilder/saker.
Playing by...
Tiden går förbi, människan går förbi...
Leker inte längre.




Bunden vers av Mim
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-22 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim