Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt unga jag

Sörjer inte att mitt unga jag
är borta

jag var där
och det var roligt

men den nya masken
och den nya dräkten
som det förväntas att jag ska bära

Den kliar,
skaver
och matchar inte mitt inre.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 369 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-22 10:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Stora delar av min ungdom var bara ett slöseri med tid.
2018-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol