Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DNA-test

Nu får du snart veta
Om farmor verkligen heter Agneta
Skämt åsido
Jag tycker inte att vi är så lika
Jag glad, du dyster
Är du verkligen min syster?
Öppna klappen å red ut denna härva
Så att vi vet vem som får ärva




Bunden vers (Rim) av Rabarbersmak
Läst 572 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-22 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rabarbersmak
Rabarbersmak