Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orsak och verkan

Man ser inte ljuset
Förrens man sitter i mörkret
Man måste somna
För att kunna vakna
Och man måste dö lite
För att kunna leva
Orsak och verkan
Tingens eviga samband
Det måste bli vinter
För att kunna bli vår
Och blommorna måste dö
Innan trädet kan bära frukt
Det är inte konstigt
Att så många missar
Hur bra de faktiskt har




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-06-18 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP