Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara för att jag gillar ordet fallera.


Fallerar

Nu fallerar jag
allting bara förstörs nu
och det är ditt fel




Bunden vers (Haiku) av FridaWatson
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-22 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaWatson
FridaWatson