Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hitta din mening <3


Väljer Mitt Kall ref

för att hitta svaren
måste du ställa frågorna

för att skippa knaset
måste du lägga ner drogerna

det kan tyckas galet
att brottas med demonerna

läs lyckans rader
så du tar dej över vågorna




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-22 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl