Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen smed inte alltid bäst...

Jag frågade min doktor så...
- Om du blir sjuk, vem går du till då
som helar din kropp?
- En kollega på topp!
- Oh, vilket nummer ska man dit slå...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-22 16:43



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Sanning i dessa appars tider
de som hittas på mobilen när man lider
Det tycks inte vara viktigt
Att träffa en läkare i verkligheten, på riktigt !
2018-12-25

  Ezmeralda VIP
Bra där, det kan man fråga sig!
Inte KRYA på appen för mig ändå.
2018-12-23

  ULJO
Kry appen, kanske?
2018-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt