Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Houston, we have a problem I-II

 

I

Månen är full ikväll
liksom jag
som lämnat min bana

barnen på jorden
som jordar mig
mer än allt annat
åh om de stannat!

Jag vet att det inte är rätt
jag är ömklig, jag har kraterhål
och en baksida ingen sett

Månen är full ikväll
sjunker ner i horisonten

Ibland får man mindre
och mer än man egentligen tål


II

En trettioårig vana
barnaskarans behövda utpost
moderskeppet
en veteranfarkost full av rost

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-12-22 18:03



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
en kan ju bli matt också av alla som ska ge eller få uppmärksamhet..
en text som berör. tycker ändå månen full kan vara någon gång mellan rim å så.
2019-01-06

  Onomatoprofet VIP
kraterhål
kanske är mening och mål
2018-12-23

    ej medlem längre
Magiskt om moderskap, mitt-i-livet-meningssökande och mångalenskap.
2018-12-23

  gunnnar nylund VIP
Hallo, hallo Kattenkin
I´m the man in the moon
I show up every afternoon
it does´nt matter what you say
moon away every day
that´s what I say
keep on with enlightening

Greetings from mr Moon
2018-12-23

  Kungskobran VIP
Oh, I'm bein' followed by a moonshadow, moon shadow, moonshadow---

Cat Stevens

Fint skaldat av dig
2018-12-22

    Khayyam
Full
och sedan i nedan.

Även med alkohol
går det nedåt jodå jag vet.
2018-12-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Du sätter verkligen ord på livets förändringar av olika slag, som är svåra att hantera och riktigt inse.
2018-12-22

  Nanna X
Ack denna måne. Nu är det midvinter och fullmåne samtidigt; inte konstigt att man blir yr.
2018-12-22
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP