Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla jobbar väl ihop..

Änglar, sjuksystrar ju lika
skall jämt jobba på aldrig svika
stora sjuka, små...
Den som mest plus lär få...
Vitrock som nytt rön kan predika...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-22 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt