Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STAVAR TILL EVIGHET

Upphunnen
i ålderdomens uppförsbacke,
omåkt och distanserad
på livets dimmiga femmil
med tillvarons syreskuld
och bakhälta

fortsätter jag ensam, mekaniskt
bland existensens tvärträiga vrestallar,
mot åkriktningen
i nederlagets preparerade spår.

Stavar till evighet
i ålderdomens utförslöpa.




Fri vers (Fri form) av Ulf Carlsson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-22 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skrämmande eller välkomnande - evigheten väntar...
2018-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP