Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De va de

Hej! Jag måste, MÅSTE skriva. Göra mig av med min fantasi, den kan inte enbart få simma runt i mitt huvud. Minst två människor, jag menar tre, vill sätta på mig. Jag kan nog tänka mig påsättning med samtliga men allra mest med Svensson. Han är det svennigaste svenne du kan tänka dig. Barn och familj (såklart), karriär (såklart). Han är fullkomligt såld på mig. Det han vill allra mest är att prata, prata, prata med mig. Han vill aldrig sluta. Jag känner samma. Jag gillar honom skarpt. Jag tycker inte att vi pratar som normala människor gör utan vi pratar om lite konstiga saker båda två och uppskattar det.

Han är ingen Don Juan överhuvudtaget. Hans utseende klarar inte av det, inte hans sätt heller. Det är därför han blir extra intressant, för det är inte uppenbart att han raggar. Den andra som önskar påsättning påvisar alla tecken på det, den tredje har alldeles för mycket sex appeal i blicken överlag för att vilja något annat än att ha just sex. Nåväl, Svensson är alldeles lagom, såklart. Om det inte vore för hans familj skulle vi äta middag ihop (det kanske vi gör ändå) på en fin restaurang (ändå) med vit linneduk (…ändå) och tända ljus.

Han skulle titta på mig så som han alltid tittar på mig, med en blick som inte avviker och med ett gediget intresse för vad jag har att säga. Spänningen mellan oss går att ta på och han skulle säga att jag är ”väldigt vacker ikväll”. Jag gillar att prata med honom och är intresserad av utbytet så jag ler väldigt stort hela tiden med honom. Så där stort som jag bara ler när jag är riktigt glad. Han skulle garanterat hålla min hand på bordet och jag skulle bli alldeles varm och glansig i blicken av rödvinet. Vi skulle sitta tills restaurangen stängde och då skulle vi gå en promenad tillsammans. Han håller om min rygg och vi går tätt ihop. Kvällen är kylig och vinden påtaglig.

Utanför min port skulle vi se in i varandras ögon och le och mitt innanmäte skulle inbringa känslan av att det ska trilla ut så som det alltid känns när jag är riktigt våt. Våra läppar skulle mötas för första gången och han skulle stryka mitt hår bakåt och föra mig bestämt mot honom. Kyssen skulle vara väldigt våt, sensuell, kryddig, vinsmakande, oxfiléingivande, het och alldeles omöjlig att få nog av. Jag skulle ta fram mina nycklar ur min väska och utan ett ord skulle han gå efter mig, så tätt att när vi kom in i hissen tryckte han mig mot hissväggen och lät mig känna hans Svensson-lem mot min rumpa.

Mitt leende i den stunden kan liknas med ett filmiskt leende. Alldeles, alldeles perfekt och trovärdigt. Väl i lägenheten blir allt realistiskt igen och vi lägger oss på hallgolvet och pökar något förskräckligt i två juck då han kommer i mig. Nåja, julafton om två dagar.




Bunden vers av Ordekvilibrist
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-22 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordekvilibrist
Ordekvilibrist