Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden letar sig fram

Tiden fångar min uppmärksamhet ,

orden letar sig fram,

bland hjärtats vrår,

livet är som mest underbart ,

här och nu...




Prosa av LizaH VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-22 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizaH
LizaH VIP