Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosenapeln

På natten när allt är stilla
kommer en rovfågel
och sätter sig i rosenapeln
utanför mitt fönster
som står på glänt

Det kan vara tyst i timmar
och ingen av oss vet
om den andre sover
eller ljudlöst har flugit iväg
i natten




Fri vers av All my ghosts
Läst 330 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-12-22 21:49



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Stämningsfull, jag ser bilderna framför mig, jättefin.
2020-05-16

  JARNSAXA VIP
Detta var makabert vackert.
2019-01-17

  Iréne S Räisänen VIP
Bildskapande. Bra!
2018-12-23

    ej medlem längre
Gillas skarpt!
2018-12-23
  > Nästa text
< Föregående

All my ghosts