Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdöd

Det var som luften dog
som inget fanns 
aldrig funnits
någonsin

Hur kan kärlek bara dö...




Fri vers av AjBi
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-23 00:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleken tar plats och fyller hela vårt universum, försvinner kärleken dör också allt...
2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi