Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om avskogning. en dag kommer naturen slå tillbaka.


för träden

dina grenar;
så stora och starka
där fåglarna sätter sig och vilar ner sig
inför dagens flyg

dina rötter;
rhizomatisk skönhet,
en affinitet
som djupt in i jorden slår.

din bark;
med mönster som känns nästan slumpmässiga
som samtidigt är bland det vackraste som finns.

så många decennier tar det för någonting vacker att gro

hur många finns det som du?
är alla lika vackra?



dödssiffran ligger på 55600 per minut
värt ungefär fyra miljoner av uppväxt

vi lät girigheten vinna
över det vackra




Fri vers (Fri form) av narkoleptisk
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-23 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narkoleptisk
narkoleptisk