Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir så rörd

Av alla som ramlar förbi
Och fastnar just i mina ord
Bland så många andra
Människor som lämnar ett litet avtryck
I form av en kommentar
Det värmer




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-06-18 09:56



Bookmark and Share


    seymour
Ja, det är kärlek på burk.
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP