Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens ängel

Ängeln som ler
vilar sina vingar
skapar ett lugn
ingen trodde fanns

Tiden står still
kan knappat andas
vill inte störa
det ingen visste fanns

Ängeln viskar
lugnet i mitt öra
hjärtat mjuknar
själen finner ro

Ängeln som ler
lyfte sina vingar
gav mig ett hopp
om evig kärlek

- för den kan aldrig dö

 




Fri vers av AjBi
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-23 00:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den eviga kärleken finns inom räckhåll, jag tror den bor i närheten, kanske i ditt hjärta?!
2019-07-14

    ej medlem längre
Kärleken är odödlig, har levt i evighet.
Det var ju kärleken som gav oss livet.
2019-02-11

  Rosen VIP
vacker text
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi