Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pur förvåning

älvatroll kan bli hängiga
gnälliga, mammiga och snoriga
men älvatroll
är också rena rama mästare
på ljuvliga stunder av pur förvåning....
det kan räcka med en rytm
för att påkalla
något nytt
och därpå ett lyft
med apelsingul slöja
för att man ska få se ett älvatroll le!






Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-23 00:58



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Ljuvliga äro de små älvatrollen!
2018-12-27

  Anya VIP
Tänker på ett litet barn här. En metafor för älvatroll. Så vackert skrivet med stor kärlek.
2018-12-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Trevligt diktat om dessa små Älvatroll, som förtrolla en. På annandagen kommer två något större troll. Där förs diskussioner om det mesta. Och hjälpsamma är de:)
2018-12-23

  Kungskobran VIP
Mitt lilla älvatroll 2 1/2 år kommer i morgon på Julaften och lindar morfar runt sina fingrar.
God Jul
2018-12-23

  KattenKin VIP
Jättegulligt! :)
Det kommer strax ett litet älvatroll till mig med.
Det blir nog en kul jul vi får i år. :)
2018-12-23

    ej medlem längre
Så gulligt... älvatroll. <3
Ja, de där älvatrollen är mästare på att förtrolla omgivningen med ett leende.
2018-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP