Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bråttom

Snabba steg
vill in
Ute sitter tiggaren
ändå
Tänker på
de stumma orden
Den tysta kylan
mörkrets tid
som snart ska vända
Tänker på närhet
och avstånd
Kylan som kryper
intill stängda porten
och vill in




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-23 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP