Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suddiga nålars dimregn

Skriande växer insidan i stammens struktur samtidigt som vilda fåglar bara flyger fritt en gång i taget.

Nu vet jag inte längre vad min stigande huds porer vill med varje enskilt hårstrå. 

En diffus vind skapar tvivel på den självbild som aldrig satt sig självklar.

Jag dras in och suddar ut sorger med andras självklarhet samtidigt som jag inte längre vet vilken som är min.




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 298 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-23 01:44



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Det är något med osäkerheter som målas upp här som gör texten mycket intressant. "Nu vet jag inte längre vad min stigande huds porer vill med varje enskilt hårstrå. " och här en skilnnad mellan fysiksk känsla och tanke som går ut ur texten, bra!
2018-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena