Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En loge återfinns väl i frimurares hall, men en lada kan vara hästars stall...


Det står för dörren











Lodge står för loge,
medan lodger står för luffare...

Om det snöar blir vintern tuffare,
engelsk hemlös blir här sedd som frisläppt




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-23 10:47



Bookmark and Share


  danne //
En loge kan ju bli ett mysigt tillhåll för Paradis-Oskar när vinterns kärva andedräkt pustar å har sig utanför, då kan en Paradis-Oskar tryggt bädda ner sig i halmen varmt å gosigt!

Otur om stora oxen nu väl befinna sig där nära scen i oxöga.
2018-12-27

  Silverstripe
En skådespelare njuter viss tid i en loge och logi kan man få mångenstädes. Som i en historia jag minns om ett stall och två skattebetalningsvilliga, aktuellt ämne.
2018-12-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP