Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till den ensamme

 

Det finns någon som älskar dej
Det finns en fullkomlig ömhet för din sorg
Din tärande ensamhet ljuger
Du måste börja älska dej själv
Ta ingen mer skit, börja ryt ifrån
Det finns någon som tänker på dej nu
och som längtar efter din närhet
Du kommer att gå ut i världen
och lysa med din äkthet
Någonstans inom dej så vet du vem du är...
Min hand mot din kind, min själ mot din själ.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-23 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP