Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord - words (english version)

Words
like dewdrops
Slipping slowly
on a blade of grass
Unattainable words
Shimmering
of mystery
Falling
to the ground




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-23 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP