Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är obeskrivligt underbar

 


Jag drömde om den ömhet vi alla är värda...
Vaknade i en ursinnig vrede...
Vägrar spela ,med i samhällets alla normer.
Jag är vscker
Jag är stolt ...
Jag är obeskrivligt underbar!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-23 16:30



Bookmark and Share


    Tidsljus
Ibland får jag för mig att jag är ett obeskrivligt (vid)under.
2018-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP