Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!


Tomtars bryderi!

Paketen har minskat i mängd.
Tomteluvan är snart slängd.

Nu kollar alla på sina appar.
Bryr sig knappast om klappar.

Plattor och mobiler de flesta har.
Finns liksom ingen spänning kvar.

Får tomten sig önska någon sensation.
Då vill han ha tjänstepension.




Bunden vers (Rim) av Ezmeralda VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-23 18:15



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Absolut klockren! Bäst i test! :)
2019-01-19

  Concordia
Skrattade högt när jag läste de två sista raderna.

2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP